Dining with the Stars

juni 1, 2024

Dining with the Stars

MENU-COSTA-A-COSTA

Met veel plezier kondigen wij onze samenwerking aan met de campagne “Dining With the Stars” van Dining City. Geniet de hele maand juni van de culinaire hoogstandjes van ons exclusieve Best of ARCA 6-gangenmenu voor slechts € 75, inclusief een gratis glas voortreffelijke Murganheira.

Ons speciaal samengestelde menu bevat een aantal van onze beste gerechten, waaronder Salada de Polvo, een verfrissende octopussalade die de essentie van de zee weergeeft, Atum Tataki, geschroeide tonijn met een levendige groente-escabeche, die een heerlijke mix van smaken biedt, gevolgd door Arroz de Marisco , een rijke en hartige rijst met zeevruchten die een feest is voor de zintuigen, en Lombinho de Porco Ibérico, mals Iberisch varkenslendestuk, tot in de perfectie bereid.

Bereikbaar van dinsdag tot en met zaterdag, van 18.00 tot 20.00 uur. Reserveer vandaag nog uw tafel en maak deel uit van Dining With the Stars!

Sign up for the latest ARCA Amsterdam news!

What would you like to know more about:

*Required

NIEUW ARCA COCKTAILMENU

Geïnspireerd door het thema van de opvallende kunstcollectie van Signature Artist Atelier Van Lieshout, viert ons Signature Cocktail-menu de levensloop – een multi-zintuiglijke symfonie van herinneringen, emoties en ervaringen die samen een heel leven bestrijken.