Vieren in Stijl

Feest in ARCA

Deze feestelijke vakantie vier je bij ARCA. Of u nu op zoek bent naar een locatie om een ​​feest of viering met collega’s of vrienden te plannen, wij kunnen garanderen dat ons team er een feestelijke avond uit zal maken om nooit te vergeten.

Als u op zoek bent naar de perfecte ruimte voor grotere cocktailevenementen of een intiem diner om te vieren met goede vrienden in onze private dining room, dan hebben wij het voor u. Plus een Oud en Nieuw feest waar je nog jaren over zult praten!

Locaties

Van intieme diners tot grand soirées, de art’otel-ruimtes bieden plaats aan maximaal 250 gasten en zijn zowel aanpasbaar als onvergetelijk onderscheidend.

Laat kunst uw achtergrond zijn voor vieringen in onze kunstgalerie van 300 m², maak indruk op uw gasten met gepersonaliseerde menu’s samengesteld voor uw bijeenkomst in ons ARCA Restaurant of Bar, proost met een drankje in de semi-private hideaway Lounge of organiseer een receptie in de art’otel-bibliotheek .

Eten drinken

Verras en verwen uw gasten met de moderne Portugese keuken tijdens uw receptie, diner of feest met Portugese favorieten als Arroz de Marisco en Vieira Pil-Pil in een modern jasje. We hebben voorbeeldmenu’s die u kunt bekijken en die ideaal zijn voor evenementen tussen 11 en 28 gasten.

Sign up for the latest ARCA Amsterdam news!

What would you like to know more about:

*Required

NIEUW ARCA COCKTAILMENU

Geïnspireerd door het thema van de opvallende kunstcollectie van Signature Artist Atelier Van Lieshout, viert ons Signature Cocktail-menu de levensloop – een multi-zintuiglijke symfonie van herinneringen, emoties en ervaringen die samen een heel leven bestrijken.