TEAM

Word lid van ons arca team

Met een score van 9 in NRCA, 8,5 in Telegraaf, een 13,5 Gault Millau vermelding en opname in de Michelin Gids NL, allemaal binnen onze eerste 6 maanden – kunnen we gerust zeggen dat bekroonde chef Henrique Sá Pessoa’s ARCA Restaurant & Bar met een knal is geopend in Amsterdam. We zijn op zoek naar meer gepassioneerde, energieke en creatieve mensen om ons ARCA-team te versterken en onze visie tot leven te blijven brengen!

ARCA betekent kist in het Portugees en nu zijn we op zoek naar nieuwe & unieke juwelen om aan onze kist toe te voegen. Als dit je enthousiast maakt, kijk dan hieronder voor de huidige vacatures.

HENRIQUE SÁ PESSOA - CONCEPT CHEF

Henrique Sá Pessoa opende ARCA als het relaxte & funkier zusje van zijn andere outlets en zijn eerste restaurant in Europa buiten Lissabon. Hij is de derde chef-kok in de Portugese geschiedenis die twee Michelinsterren krijgt voor zijn restaurant Alma en hij was GQ Chef van het jaar in 2017 en Beste Nieuwe Binnenkomer 2021.

Henrique is ook eigenaar van een ontspannen Portugees restaurant Taspico dat in 2017 werd geopend, runt een van de populairste stands op Timeout Market Lisboa, en is ook te zien in het populaire Portugese kookprogramma Ingrediente Secreto, waarmee hij in 2005 Portugese chef-kok van het jaar werd.

quote icon

Sign up for the latest ARCA Amsterdam news!

What would you like to know more about:

*Required

NIEUW ARCA COCKTAILMENU

Geïnspireerd door het thema van de opvallende kunstcollectie van Signature Artist Atelier Van Lieshout, viert ons Signature Cocktail-menu de levensloop – een multi-zintuiglijke symfonie van herinneringen, emoties en ervaringen die samen een heel leven bestrijken.