Nieuw Cocktailconcept

juni 6, 2024

Nieuw Cocktailconcept

Course of Life

Geïnspireerd door het thema van de opvallende kunstcollectie van Signature Artist Atelier Van Lieshout, viert ons Signature Cocktail-menu de levensloop – een multi-zintuiglijke symfonie van herinneringen, emoties en ervaringen die samen een heel leven bestrijken.

Elk van de 8 gloednieuwe Signature Cocktails gaat op zoek naar een nostalgische mijlpaal, een levensbepalend moment waarop je iets voor de eerste keer proefde of voelde, en brengt zulke herinneringen in elk glas met elke slok weer tot leven.

Ga met ons mee op deze pittige trip down memory lane, want wist je dat aroma het sterkste zintuig is dat verband houdt met het geheugen?

VROEGE JAREN

Duik in de levendige smaken van je jeugd met Early Years, een leuk en fruitig feest dat de zorgeloze essentie van de eerste levensfasen vastlegt. Ontworpen om een ​​glimlach op je gezicht en een sprankeling in je glas te toveren. Deze drank is perfect voor elke gelegenheid en getuigt van de leuke en fruitige geest van de jeugd.

Ingrediënten: Corralejo Reposado Tequila, St Germain, Vanille, Roze grapefruitsoda

EERSTE AVONDMAAL

Herbeleef de opwinding en verwachting van dat allereerste avondmaal, dat doet denken aan dat eerste slokje. Ontworpen om de gedenkwaardige en onderscheidende smaken op te roepen waarbij elke noot op je gehemelte danst, een blijvende indruk achterlaat en een complexe mix van citrus, bitterheid en aromatisch genot biedt.

Ingrediënten: Campari, Aperol, Clementine & Paprika, Weiss bier

PLONS

Vier de opwindende sensatie van je eerste duik in de oceaan met ‘Splash’ die de essentie van die eerste verfrissende duik vastlegt, met smaken die de vreugde en vrijheid van je eerste duik oproepen. Verwacht zoute, scherpe en umami-rijke tonen.

Ingrediënten: Ketel One Vodka, Noilly Prat, Zeesla, Zeeschuim

EERSTE AFSPRAAKJE

Leg de opwinding en warmte van je eerste date vast terwijl deze cocktail de charme en allure van een eerste date viert en de intieme en gedenkwaardige momenten van een romantisch begin belichaamt, met smaken die geroosterd, zoet en dronken zijn.

Ingrediënten: Pampero Aniversario rum, Bulleit bourbon, Mancino Rosso Amaranto, Popcorn foam Bulleit bourbon, Mancino Rosso Amaranto, Popcornschuim

SCHOOL IS UIT

Vier de opwindende vrijheid en vreugde van zomervakanties en leg de essentie vast van jeugdige uitbundigheid en het anticiperen op nieuwe avonturen. ‘School’s Out’ vangt de verfrissende, fruitige en bessenrijke essentie van die zalige tijd waarin school uit is en avonturen wachten.

Ingrediënten: Belzasar rozenvermout, Gin Mare, frambozen- en rabarbersoda


HUWELIJKSREIS

Omarm de romantiek en het avontuur van een ‘huwelijksreis’ – een cocktail die de zoete, exotische en kruidige smaken vangt die de onvergetelijke momenten van een pasgetrouwd uitje bepalen. Of u nu herinneringen ophaalt aan uw eigen huwelijksreis of droomt van toekomstige reizen, ‘Huwelijksreis’ is ontworpen om uw avond een vleugje paradijs te geven.

Ingrediënten: Pampero blanco, Angostura donkere rum, banaan, kokosnoot, koriander

VERTRAGEN

Omarm de kalme en verfrissende ervaring van het tot rust komen met een cocktail die de essentie van ontspanning en rust vastlegt en de kunst van het rustig aan doen viert. Een cocktail die is ontworpen om u te helpen ontspannen en genieten van het heden, met smaken die medicinaal, fris en bruisend zijn.

Ingrediënten: Kamille & Earl Grey likeur, Bitters, Mousserende wijn

BLIJVENDE HERINNERINGEN

Vier de momenten die je voor altijd bijblijven en leg de essentie van die onvergetelijke ervaringen vast, met smaken die complex, gelaagd en vol van smaak zijn. Ervaar de diepte en rijkdom van Lasting Memories met een cocktail die de ingewikkelde en diepgaande aard van blijvende indrukken belichaamt, gemaakt om de ingewikkelde en gelaagde aard van deze ervaringen op te roepen, waardoor elke slok een reis door je meest dierbare herinneringen wordt.

Ingrediënten: Kers Heering, Sandeman Port, Pandan, Pampero Anniversario, Tonk

Sign up for the latest ARCA Amsterdam news!

What would you like to know more about:

*Required

NIEUW ARCA COCKTAILMENU

Geïnspireerd door het thema van de opvallende kunstcollectie van Signature Artist Atelier Van Lieshout, viert ons Signature Cocktail-menu de levensloop – een multi-zintuiglijke symfonie van herinneringen, emoties en ervaringen die samen een heel leven bestrijken.