BAR

BAR

ARCA Bar is dagelijks geopend vanaf 11 uur en doet het net even iets anders dan de meeste bars om je heen. Hier worden de beste Portugese ingrediënten gemixt met Aziatische kruiden. Cocktails zijn een ware specialiteit bij ARCA. Met zelfgemaakte gedistilleerde dranken en bitters wordt hier iets bijzonders gecreëerd voor een avond uit, én combineert het tegelijkertijd perfect met een aantal smakelijke petiscos op de menukaart. Met Henrique’s idee voor cocktails en eten is er iets nieuws geboren. Dit is een sociale hub voor livemuziek, wekelijkse ontmoetingen en gezellige date-avonden, waardoor het de perfecte plek is om te ontspannen en de uren door te brengen met vrienden, familie en geliefden.

ARCA 5 @ 7!

NIEUW: ARCA 5 @ 7: Maak uw keuze uit een selectie van 5 van onze favoriete cocktails & 5 smakelijke petiscos voor slechts € 7 vanaf Maandag tot en met Zondag tussen 17.00 en 19.00 uur!

Sign up for the latest ARCA Amsterdam news!

What would you like to know more about:

*Required

ARCA’S AFTERWORK TECÁN TREASURE X AMSTERDAM COCKTAIL WEEK

Kom langs tijdens Amsterdam Cocktail Week in ARCA Bar en vier met ons de gloednieuwe lancering van Tecán Tequila!

Nog geen plannen na werk? Geniet bij ARCA Bar van een avond vol met cocktails, hapjes, muziek & speciale tequila-proeverijen door Tecán Tequila om Amsterdam Cocktail Week te vieren. Denk aan een aantal indrukwekkende cocktails van Tecán Tequila en Tanqueray 0.0, gecombineert met smakelijke kleine hapjes van ARCA en een flinke portie live muziek. Er heerst hier een sfeer die je meegemaakt moet hebben.