BAR

BAR

ARCA Bar is dagelijks geopend vanaf 11 uur en doet het net even iets anders dan de meeste bars om je heen. Hier worden de beste Portugese ingrediënten gemixt met Aziatische kruiden. Cocktails zijn een ware specialiteit bij ARCA. Met zelfgemaakte gedistilleerde dranken en bitters wordt hier iets bijzonders gecreëerd voor een avond uit, én combineert het tegelijkertijd perfect met een aantal smakelijke petiscos op de menukaart. Met Henrique’s idee voor cocktails en eten is er iets nieuws geboren. Dit is een sociale hub voor livemuziek, wekelijkse ontmoetingen en gezellige date-avonden, waardoor het de perfecte plek is om te ontspannen en de uren door te brengen met vrienden, familie en geliefden.

LIVE MUZIEK

Van vrijdag t/m zaterdag is er livemuziek bij ARCA. Iedere week, kun je hier, naast nippen aan unieke cocktails en Portugese wijnen en andere dranken, een dansje wagen. Volg @arcaamsterdam op Instagram om op de hoogte te blijven van het programma!

Sign up for the latest ARCA Amsterdam news!

What would you like to know more about:

*Required

Wij zijn open voor lunch!

NIEUW: ARCA Bar Lunchaanbieding – 2 gangen (Kies 1 petisco + 1 groot bord) voor 24 EUR per persoon. Onze bar is 7 dagen per week geopend.