PRIVATE EVENTS

JOIA

Coming soon Spring 2022!

Een tikkeltje verstopt binnen Arca – zoals het hoort bij juwelen – vind je JOIA, een perfecte private dining ruimte om elke gelegenheid te vieren. Geniet van exclusieve proeverijen en maak er een onvergetelijk evenement van in deze unieke private dining ruimte. Of het nu gaat om een verjaardag, jubileum, verloving of gewoon een reünie met familie en vrienden, neem contact met ons op als je iets te vieren hebt. Wij zorgen voor het beste eten en verrassende cocktails. Maximaal voor 10 personen.

Onze JOIA Tasting Experience Menu’s worden samengesteld door bekroond ARCA-concept chef Henrique Sá Pessoa, samen met chef-kok Ricardo Pereira. Zij nemen je mee op een gastronomische reis met het beste van ARCA. Kies uit een Taste of Portugal, een Taste of Asia, of neem contact met ons op om een geheel eigen Tasting Experience samen te stellen.

THE GALLERY

The Gallery is een unieke ruimte voor hedendaagse kunstenaars om hun werk het hele jaar door te presenteren. Van kleurrijke pop-art tot edgy straatkunst, intrigerende portretseries tot documentaire formats, deze openbare galerij biedt ruimte aan verschillende stijlen van moderne kunst, evenals spannende evenementen het hele jaar door.

The Gallery kan ook exclusief worden gehuurd voor privé-evenementen, of u nu een groots privé-diner, een merklancering, een spannende Q&A of een feestelijke borrel plant.

Sign up for the latest ARCA Amsterdam news!

What would you like to know more about:

*Required

ARCA x TAIKO

ARCA BEHIND THE PASS

Op donderdag 9 februari zal Executive Chef van Taiko, Schilo van Coevorden plaatsnemen naast Henrique Sá Pessoa voor de derde editie van ARCA Behind the Pass, een reeks toffe chef samenwerkingen!