ORGANISEER JE EVENEMENT BIJ ARCA

ARCA Restaurant

Gelegen tegenover Amsterdam Centraal Station, viert u dit jaar uw gelegenheid in Restaurant ARCA. Met een capaciteit voor maximaal 80 zittende en 200 staande gasten, kunnen gasten dineren op de menu’s van de bekroonde Portugese chef-kok Henrique Sá Pessoa. Hij heeft een onvergetelijke ervaring voor u en uw gasten samengesteld, geïnspireerd door de levendige smaken van Portugal en Azië.

Gasten kunnen kiezen uit een selectie tapas en petiscos, tot grotere borden en ongelooflijke desserts. ARCA presenteert een sharing plate-concept dat perfect is voor elke speciale gelegenheid.

ARCA Bar

ARCA Bar biedt een flexibele ruimte voor recepties, diners of andere evenementen voor maximaal 90 comfortabel zittende personen en 150 personen in receptiestijl. Elke cocktail vertelt een verhaal, waarbij Portugese en Aziatische kruiden worden gecombineerd met barhapjes.

PRIVATE DINING ROOM

Onze Private Dining Room is het pronkstuk van ARCA, met een eigen gezellige buitenruimte die perfect is voor zwoele feestavonden. Of het nu een verjaardag, jubileum, verloving, werkbijeenkomst of gewoon een reünie met familie en vrienden is, neem contact op als je de gelegenheid wilt vieren met het beste eten en cocktails in de nieuwste Private Dining Room van Amsterdam voor maximaal 10 personen.

Een ervaring in ARCA’s Private Dining Room is geheel op maat. Menu’s, drankarrangementen, entertainment en decoratie worden samen met ons restaurantteam bepaald voor een onvergetelijke ervaring. Let op: minimale besteding is vanaf €2000.

THE GALLERY

De galerie is een unieke ruimte waar hedendaagse kunstenaars het hele jaar door hun werk kunnen laten zien en waar plaats is voor maximaal 200 mensen. Van kleurrijke pop-art tot strakke street art, van intrigerende portretseries tot documentaireformats, deze openbare galerie biedt ruimte aan verschillende stijlen van moderne kunst, maar ook aan spannende evenementen het hele jaar door.

De galerie kan ook exclusief worden gehuurd voor privé-evenementen, of je nu een groot privédiner, merklancering, spannende vraag-en-antwoordgesprek of feestelijke borrel plant.

Sign up for the latest ARCA Amsterdam news!

What would you like to know more about:

*Required

ARCA x Inbread

ARCA Bar, beschikbaar tot 31 mei, bundelt de krachten met de Amsterdamse sando-hotspot – InBread – met onze eigen conceptchef Henrique Sa Pessoa** en creëert samen met de InBread-jongens een CHEEK-Y Asian Sando van de maand.