PRIVATE EVENTS

PRIVATE DINING

Onze Private Dining Room is het pronkstuk van ARCA, met een eigen gezellige buitenruimte die perfect is voor zwoele feestavonden. Of het nu een verjaardag, jubileum, verloving, werkbijeenkomst of gewoon een reünie met familie en vrienden is, neem contact op als je de gelegenheid wilt vieren met het beste eten en cocktails in de nieuwste Private Dining Room van Amsterdam voor maximaal 10 personen.

Een ervaring in ARCA’s Private Dining Room is geheel op maat. Menu’s, drankarrangementen, entertainment en decoratie worden samen met ons restaurantteam bepaald voor een onvergetelijke ervaring. Let op: minimale besteding is vanaf €2000.

THE GALLERY

The Gallery is een unieke ruimte voor hedendaagse kunstenaars om hun werk het hele jaar door te presenteren. Van kleurrijke pop-art tot edgy straatkunst, intrigerende portretseries tot documentaire formats, deze openbare galerij biedt ruimte aan verschillende stijlen van moderne kunst, evenals spannende evenementen het hele jaar door.

The Gallery kan ook exclusief worden gehuurd voor privé-evenementen, of u nu een groots privé-diner, een merklancering, een spannende Q&A of een feestelijke borrel plant.

Sign up for the latest ARCA Amsterdam news!

What would you like to know more about:

*Required

In feeststemming?

Geniet van de Feestdagen bij ARCA Restaurant & Bar met een exclusief menu beschikbaar op kerstavond, eerste kerstdag en oudejaarsavond.