VIER ELKE GELEGENHEID BIJ ARCA

Portugees met een vleugje van Azië

Henrique Sá Pessoa heeft, in het kort gezegd, een onvergetelijke ervaring voor je samengesteld. De beste smaken van Portugal en Azië komen samen in een show-stoppend seizoensmenu. Van tapas en petiscos tot grotere borden, en niet te vergeten smakelijke desserts. ARCA draait om het delen van borden, perfect voor een ontspannen avonden met vrienden ofen familie, een gedenkwaardige date night met je geliefde, of simpelweg de perfecte uitvalsbasis voor eendie extra speciale gelegenheid die gevierd moet worden. Restaurant ARCA is geopend van dinsdag t/m zaterdag avond. Op zondag en maandag is de bar geopend en serveren we ook dan graag iets uit de keuken van ARCA.

PROEVERIJEN

Teveel om uit te kiezen? Henrique en chef-kok Ricardo hebben menu’s samengesteld die zich richten op de twee peilers van het menu. De proeverijmenu’s ‘A Portuguese Discovery’ en ‘A Touch of Asia’ zijn ontworpen om enkele van ARCA’s hoogtepunten te proeven en je mee te nemen op een gastronomische reis.

BAR

ARCA Bar is dagelijks geopend vanaf het middaguur en is gespecialiseerd in het combineren van Portugese ingrediënten met Aziatische kruiden. Cocktails zijn een specialiteit bij ARCA. Met zelfgemaakte gedistilleerde dranken en bitters die innovatieve en unieke drankjes creëren voor een avond uit, of perfect combineren met een aantal van onze petiscos. Met Henrique’s idee voor cocktails en eten is er iets nieuws geboren. De bar is een sociale hub voor livemuziek, wekelijkse ontmoetingen en gezellige date-avonden, perfect om uren door te brengen in een ontspannen, liefdevolle omgeving.

Sign up for the latest ARCA Amsterdam news!

What would you like to know more about:

*Required