VIER ELKE GELEGENHEID BIJ ARCA

Portugees met een vleugje van Azië

Henrique Sá Pessoa heeft een onvergetelijke ervaring gecreëerd in ARCA, waarbij de fijnste smaken van Portugal naadloos worden gecombineerd met Aziatische invloeden in een adembenemend seizoensmenu. Of je nu geniet van petiscos of grotere borden, om nog maar te zwijgen van de verleidelijke desserts, ARCA draait om het plezier van gedeelde gerechten. Ideaal voor ontspannen avonden met vrienden en familie, een gedenkwaardige date night of als prachtig decor voor het vieren van speciale gelegenheden. ARCA is geopend van dinsdag- tot zaterdagavond en belooft culinaire hoogstandjes voor elke smaak.

PROEVERIJEN

Als de keuze te veel is, hebben Henrique en het ARCA-team twee proefmenu’s samengesteld. Geniet van ons klassieke proefmenu of proef onze nieuwe kenmerkende Coast to Coast-ervaring, een concept van Henrique’s gewaardeerde 2-Michelinsterrenrestaurant Alma** in Lissabon, met de nadruk op lokaal geproduceerde zeevruchten uit Nederlandse wateren, wat een uniek en heerlijk dineravontuur oplevert.

Wijnkaart

Voor Henrique zijn Portugese wijnen een verborgen parel uit het sterke, gastronomische erfgoed van Portugal. Bij ARCA kun je een kleine maar verbazingwekkende selectie proeven van wat Portugal te bieden heeft op wijngebied.

Sign up for the latest ARCA Amsterdam news!

What would you like to know more about:

*Required

NIEUW ARCA COCKTAILMENU

Geïnspireerd door het thema van de opvallende kunstcollectie van Signature Artist Atelier Van Lieshout, viert ons Signature Cocktail-menu de levensloop – een multi-zintuiglijke symfonie van herinneringen, emoties en ervaringen die samen een heel leven bestrijken.