Comedy & Concert x Creative by Nature

mei 2, 2024

Comedy & Concert x Creative by Nature

COMEDY & CONCERT

Geniet van een avond lachen met de grappigste opkomende komieken en geniet van de beste muzikale talenten van het moment in ARCA Bar. Denk: tiny desk vibes meets stand-up, en dat alles wordt de hele avond versterkt door ARCA’s cocktails, wijnen & bites.

Voor de eerste editie staan niemand minder dan zanger Quessswho, comedian Sjoerd Scott en host Howard Komproe klaar om je een onvergetelijke avond te bezorgen. Lees verder voor meer informatie over CreativeByNature en het nieuwe concept van ARCA.

Tickets zijn €10 inclusief een welkomstwijntje/biertje. ARCA Bar is dagelijks geopend van 11.00 tot middernacht. De show begint om 20.00 uur, maar het feest begint al na het werk in ARCA Bar, waar je als eerste ons nieuwste barfoodmenu kunt proberen! Probeer onze Cheek-y Asian Sando collab met inBread, of klassiekers zoals de Bomba & Pan con Tomate. Kom vroeg, blijf laat!

AGENDA

20:00 Show begint, intro Howard Komproe
20.05 uur Komedie door Sjoerd Scott
20:30 DJ, tijd voor wat te drinken en hapjes
21.00 uur Optreden door Quessswho
21.20 uur DJ, afronden met drankjes

QUESSSWHO

De eerste artiest die optreedt tijdens Comedy & Concert is Quessswho, een jonge Nederlandse R&B-zangeres met een zijdezachte stem en vloeiende beats. Quessswho werd in haar tienerjaren ontdekt via een zangvideo op Facebook en werkte uiteindelijk samen met onder andere Hef en Jonna Fraser. In 2018 bracht ze haar eerste EP ’11’ uit via Top Notch, en haar tweede project ‘Litney’ in 2022. Muziek is alles voor de zangeres en deze passie is terug te horen in haar live optredens. CreativeByNature heeft eerder kunnen genieten van het muzikale talent van Quessswho, dus we kunnen met zekerheid zeggen dat het aankomende optreden een echte zwoele R&B traktatie wordt.

SJOERD SCOTT

Het comedysegment van de avond wordt verzorgd door de 24-jarige Sjoerd Scott. De comedian is geboren in Sint Maarten en kan als geen ander grappige observaties maken over de Nederlandse samenleving. Met zijn frisse comedystijl en droge humor heeft hij al veel volgers weten te vergaren op TikTok en Instagram, en op 2 mei kunnen we van hem in het echt genieten.

HOWARD KOMPROE

Komiek, presentator en acteur Howard Komproe zal de avond begeleiden in zijn eigen luchtige en grappige stijl. Hij heeft inmiddels talloze theatervoorstellingen gedaan, radio- en tv-werk gedaan en verschillende comedyprojecten opgericht zoals Life On Stage, FreshWagon, Padoem Patsss en LUL Stories. Zijn veelzijdige aanpak en ondeugende houding maken hem een opvallende verschijning in de Nederlandse entertainmentindustrie, en daar krijgen we wat van te zien tijdens Comedy & Concert.

Sign up for the latest ARCA Amsterdam news!

What would you like to know more about:

*Required

ARCA x Inbread

ARCA Bar, beschikbaar tot 31 mei, bundelt de krachten met de Amsterdamse sando-hotspot – InBread – met onze eigen conceptchef Henrique Sa Pessoa** en creëert samen met de InBread-jongens een CHEEK-Y Asian Sando van de maand.