Lancering van ARCA’s Nieuwe Bar Menu

juni 6, 2024

Lancering van ARCA’s Nieuwe Bar Menu

Kom op 6 juni na het werk met ons mee om de officiële lancering van het nieuwe ARCA Bar-menu te vieren met livemuziek, heerlijke cocktails en snacks.

Het nieuwe barmenu, samengesteld met de perfecte mix van hapjes en petisco’s, ondeugende sando’s, klassiekers en zoetigheden, perfect om te delen, omvat de traditionele Pan Con Tomate met geroosterde zuurdesem gegarneerd met knoflook en rijpe tomaat voor een vleugje smaak, of de La Bomba de Verduras, een knapperige groentebom met een hartige aioli en pittige salsa brava-saus, en de inktvistempura, perfect gebakken voor een pittige bite.

Elk van onze acht zorgvuldig vervaardigde cocktails vertelt een verhaal, roept nostalgische mijlpalen op en doet de essentie van die onvergetelijke momenten herleven. Van de eerste smaak van avontuur tot de geruststellende omhelzing van vertrouwdheid, laat je zintuigen met elke slok door de tijd worden getransporteerd. Als eerste op het cocktailmenu staat ‘Early Years’ – beleef de zorgeloze kinderdagen opnieuw met een speelse mix van fruitige smaken en een vleugje bruisen. Dit drankje is een vrolijk eerbetoon aan de eenvoudige geneugten en grenzeloze verbeeldingskracht van de jeugd, of First Date, een romantische mix van bloemige en bessentonen, deze cocktail roept het bedwelmende gevoel van eerste liefde op. Delicaat en toch krachtig, het vangt de hartverscheurende opwinding van hernieuwde genegenheid. Geniet van het verkennen van het menu terwijl het je meeneemt op een reis door de herinneringen!

Sign up for the latest ARCA Amsterdam news!

What would you like to know more about:

*Required

NIEUW ARCA COCKTAILMENU

Geïnspireerd door het thema van de opvallende kunstcollectie van Signature Artist Atelier Van Lieshout, viert ons Signature Cocktail-menu de levensloop – een multi-zintuiglijke symfonie van herinneringen, emoties en ervaringen die samen een heel leven bestrijken.