Deze site maakt gebruik van cookies, zodat wij je de best mogelijke gebruikerservaring kunnen bieden. Cookie-informatie wordt opgeslagen in je browser en voert functies uit zoals het herkennen wanneer je terugkeert naar onze site en helpt ons team om te begrijpen welke delen van de site je het meest interessant en nuttig vindt.
Dining with the Stars

We zijn verheugd om onze samenwerking aan te kondigen met de “Dining With the Stars” -campagne van Dining City. Geniet gedurende de maand juni van de culinaire hoogstandjes van ons exclusieve Best of ARCA 5 cursusmenu voor slechts €60.
We zijn verheugd om onze samenwerking aan te kondigen met de “Dining With the Stars ” -campagne van Dining City. Geniet gedurende de maand juni van de culinaire hoogstandjes van een 5-gangenmenu voor slechts €60!
Ons speciaal samengestelde menu bevat een aantal van onze kenmerkende gerechten, te beginnen met een selectie van ambachtelijk brood dat wordt geserveerd naast zelfgemaakte boters, extra vergine olijfolie en een rijk kippenleverparfait. Gevolgd door Salada de Queijo de Cabra, een levendige combinatie van courgette tartaar, geitenkaasschuim, gekarameliseerde walnoten, vijgen en seizoensgroenten. Vervolgens onze Atum Tataki — delicaat aangebraden tonijn met een levendige plantaardige escabeche, chili en verse basilicum.
Voor de viscursus biedt Robalo perfect gekookte zeebaars vergezeld van geroosterde bloemkool, Romanesco broccoli en een romige fricassésaus. Het hoofdevenement, Presa Ibérica, heeft sappige Iberische varkenspresa met een gedurfde “Bolhão Pato ” puree en verse scheermesjes.
Het dessert begint met Café com Cheirinho — een speelse gerstparfait met whiskykaramel, chocoladeluchtbellen en een zacht koffieschuim. We sluiten de ervaring af met onze Petit Fours, een delicate selectie van zoete beten om op de perfecte toon te eindigen.
Beschikbaar van dinsdag tot zaterdag van 18.30 tot 20.00 uur. Boek vandaag nog je tafel en maak deel uit van Dining With the Stars!