Deze site maakt gebruik van cookies, zodat wij je de best mogelijke gebruikerservaring kunnen bieden. Cookie-informatie wordt opgeslagen in je browser en voert functies uit zoals het herkennen wanneer je terugkeert naar onze site en helpt ons team om te begrijpen welke delen van de site je het meest interessant en nuttig vindt.
The Winter menu is here
Deze winter neemt het ARCA-team samen met Henrique Sá Pessoa je mee op een levendige culinaire reis, waarbij ARCA’s kenmerkende mix van gedurfde smaken, hartverwarmende kookkunst en moderne creativiteit samenkomt met het knusse seizoen. In de woorden van Henrique, verwacht…
“gerechten die rijk, aromatisch en gelaagd aanvoelen; het is een reis door kruiden, zuurte en warmte – die het Middellandse Zeegebied verbindt met het Oosten.”
Lancering op dinsdag 11 november. Reserveer nu een tafel of lees verder voor een voorproefje.
The Menu
Het menu biedt troostrijke nieuwe gerechten zoals Arroz de Borrego, ovenschotel van lamsrijst met aioli en jus, Carpaccio de Lirío, een seizoensgebonden variant op de populaire ARCA carpaccio met yellowtail, Portugese ‘caponata’ en ingelegde pareluien.
Om een geweldige maaltijd af te sluiten, hebben we voor iedere zoetekauw een exotische nieuwe creatie – Sticky kokosrijstpudding, met mango- en chili-ijs.
Voor degenen die op zoek zijn naar bruisende Mediterrane gerechten met een Aziatische twist, geserveerd in een levendige sfeer waar kunst niet alleen op het bord leeft, maar in elke hoek van de kamer, reserveer nu uw tafel via de boekingswidget aan de rechterkant.