september 7, 2022

ARCA’S AFTERWORK TECÁN TREASURE X AMSTERDAM COCKTAIL WEEK

Amsterdam Cocktail

DRANKJES, MUZIEK & TEQUILA

Woensdag 7 september 2022 van 17:00 tot 21:00 uur

Kom langs tijdens Amsterdam Cocktail Week in ARCA Bar en vier met ons de gloednieuwe lancering van Tecán Tequila!

Nog geen plannen na werk? Geniet bij ARCA Bar van een avond vol met cocktails, hapjes, muziek & speciale tequila-proeverijen door Tecán Tequila om Amsterdam Cocktail Week te vieren. Denk aan een aantal indrukwekkende cocktails van Tecán Tequila en Tanqueray 0.0, gecombineert met smakelijke kleine hapjes van ARCA en een flinke portie live muziek. Er heerst hier een sfeer die je meegemaakt moet hebben.

Liever de volledige ARCA ervaring? Maak dan een reservering bij het bekroonde ARCA Restaurant, waar Henrique Sá Pessoa, in het kort gezegd, een onvergetelijke ervaring voor je heeft samengesteld. De beste smaken van Portugal en Azië komen samen in een show-stoppend menu. Guess what? De met twee Michelinsterren bekroonde Portugese chef-kok Henrique Sá Pessoa, onlangs uitgeroepen tot no.38 beste chef-kok ter wereld, is speciaal voor Amsterdam Cocktail Week in de stad.

Sign up for the latest ARCA Amsterdam news!

What would you like to know more about:

*Required

In feeststemming?

Geniet van de Feestdagen bij ARCA Restaurant & Bar met een exclusief menu beschikbaar op kerstavond, eerste kerstdag en oudejaarsavond.