VIER DE FEESTDAGEN BIJ ARCA

FEESTDAGEN BIJ ARCA!

Maak je kerst extra speciaal en reserveer op 24 of 25 december een tafel bij ARCA Restaurant & Bar. Voor € 87,50 per persoon serveert ARCA een exclusief feestelijk 5-gangen diner met gerechten als all-time-favourite Octopus Salad, to a special codfish dish with chickpeas puree and chickpeas vinaigrette! Voeg voor € 65,00 per persoon een wijnarrangement toe om de ervaring compleet te maken.

In de ARCA Bar geniet je van een fles bubbels en 3 petisco’s voor € 39,00 per persoon, daarnaast serveert ARCA gedurende de gehele feestperiode een exclusieve cocktail om het seizoen extra speciaal te maken.

Oud & Nieuw

Dans tot in de avond en vroege uurtjes van 2023. Deze oudejaarsavond gaat het los bij ARCA! Geniet van een verrukkelijk 5-gangen ARCA Shared Dining Menu, met een wijnarrangement, bier, water, frisdrank PLUS een glas champagne om te proosten op het nieuwe jaar! Vervolgens verhuizen we naar ARCA Bar waar onze DJ het feest door laat gaan. We tellen samen af en dansen tot 02.00 uur heerlijk het nieuwe jaar in. Alles voor maar €199 pp.

Sign up for the latest ARCA Amsterdam news!

What would you like to know more about:

*Required

ARCA'S 1STE KERST

Vier de feestdagen met ons mee bij ARCA. Samen maken we er een feestelijke decembermaand van met het beste eten, drinken en entertainment van de stad!