Behind the Pass met Chef Kiko Martins

mei 30, 2023

ARCA Behind the Pass x Chef Kiko Martins

Op dinsdag 30 mei verwelkomen Henrique Sá Pessoa & het ARCA-team de Braziliaans-Portugese chef-kok Kiko Martins, één van de beroemdste chef-koks van Portugal die vooral bekend is geworden door zijn zeer herkenbare gastronomische juweeltje, A Cevicheria, O Talho – de beste slager van Lissabon en vijf andere zeer populaire restaurants in de stad, voor de 4e editie van ARCA Behind the Pass, een spannende reeks samenwerkingen met chef-koks.

Chef Kiko’s passie is om het geluk dat hij heeft gehad om de wereld door de jaren heen te ontdekken te delen met Portugal. Met verrassende smaken, geuren, aromas en tradities aan tafel, of het nu Peruaans, Aziatisch, Braziliaans of Hawaïaans is. Voor slechts één nacht brengt hij deze missie samen met Henrique naar Amsterdam.

Met beide chef-koks, die speciaal voor de gelegenheid invliegen, en niet alleen twee van de felste leiders van de moderne Portugese keuken zijn, maar ook langdurige vrienden, kun je een leuke en gedenkwaardige avond verwachten met een innovatieve fusie van de Portugese en Aziatische keuken, geïnspireerd door smaken van over de hele wereld.

Het evenement begint om 18.00 uur in ARCA Bar en tickets zijn inclusief een welkomstdrankje, kans om te chef-koks te leren kennen, extravagant 6-gangendiner, wijnarrangement, water, thee en koffie.

Slechts 1 nacht, 2 iconische chefs, 6 onvergetelijke gangen! Ben je klaar om met ons mee te gaan Behind the Pass?!

Je ticket koop je voor €159 per persoon, klik op onderstaande link om deze meteen te bestellen!

Sign up for the latest ARCA Amsterdam news!

What would you like to know more about:

*Required