Behind the Pass met Chef David Jesus

maart 13, 2024

ARCA Behind the Pass x Chef David Jesus

Beide chef-koks staan hoog in de gelederen van de Portugese Mesa Marcada-prijzen, dus u kunt deze kans niet missen. Leer de chefs persoonlijk kennen en ervaar hoe ze samenwerken achter de pas om u een 6-gangenmenu aan te bieden dat u nergens anders zult vinden met perfect bijpassende wijnen.

Jesus, opgeleid in enkele van de beste restaurants van Europa, waaronder Diverxo en Frantzen, zal zijn plantaardige kookstijl vieren – “wereldkeuken met een plantaardig uitgangspunt” – terwijl Henrique de smaken van Portugal zal brengen, zoals hij bekend staat. Met de nadruk op zijn favoriete ingrediënten die het land te bieden heeft, om dit speciale menu samen te stellen.

Slechts 1 nacht, 2 iconische chef-koks, 6 onvergetelijke gangen! Ben jij er klaar voor om samen met ons achter de pas te staan?

Het evenement begint om 18.00 uur in de ARCA Bar. Kaartjes zijn inclusief een welkomstdrankje en de kans om kennis te maken met de chef-koks, plus een extravagant 6-gangendiner, wijnarrangement, water, koffie en thee.

Kaarten kosten € 169 per persoon. Om jouw kaartje te kopen, klik je op ‘reserveer een tafel’ bovenaan de website.

Sign up for the latest ARCA Amsterdam news!

What would you like to know more about:

*Required

What's on bij ARCA

Bekijk wat er deze maand te doen is bij ARCA, waaronder ons 5e Behind the Pass evenement met David Jesus, een mid-week menu voor maar €47pp & het Gault Milau’s Dessert van 2024!