THE GALLERY

The Gallery is een unieke ruimte voor hedendaagse kunstenaars om hun werk het hele jaar door te presenteren. Van kleurrijke pop-art tot edgy straatkunst, intrigerende portretseries tot documentaire formats, deze openbare galerij biedt ruimte aan verschillende stijlen van moderne kunst, evenals spannende evenementen het hele jaar door.

The Gallery kan ook exclusief worden gehuurd voor privé-evenementen, of u nu een groots privé-diner, een merklancering, een spannende Q&A of een feestelijke borrel plant.

Momenteel te zien

Currently on display

STREET LOVE

Street Love I Een mix-medium show met een groep kunstenaars die allemaal een bepaalde, maar vaak gevarieerde link hebben met kunst die op straat is gemaakt. Kunstenaars die zijn afgestudeerd aan de kunstacademie en hun creatieve pad begonnen te verkennen terwijl ze de straat op gingen met spuitbussen. Creatieve fotografen met een passie voor rauwe texturen en het vastleggen van de meest iconische straatbeelden. Illustratoren en ontwerpers die graag hun schetsboek en computers achter zich laten en op straat prachtig werk creëren. En gevestigde kunstenaars die hun kunst tentoonstellen in galeries over de hele wereld, maar nog steeds hun eerste liefde, de straat, omarmen. Het is hun persoonlijke vertaling van hun eigen creatieve pad dat hen heeft gemaakt tot de kunstenaars die ze vandaag de dag zijn. Street Love brengt een verzameling kunstwerken van zeven kunstenaars die hun huidige niveau laten zien. Soms met een duidelijke link naar de straat en soms moet de verbeelding van de kijker het overnemen.

Kunstenaars: Marije Maria, FELEON, Ravian Derriere, Potato and Onion, Luis Sanchez, Ali C. Ambriz, Bondage Bunny.

art’otel Gallery, art’otel Amsterdam, Prins Hendrikkade 33.

@artotel #myartotel @amsterdamstreetart

Sign up for the latest ARCA Amsterdam news!

What would you like to know more about:

*Required