THE GALLERY

The Gallery is een unieke ruimte voor hedendaagse kunstenaars om hun werk het hele jaar door te presenteren. Van kleurrijke pop-art tot edgy straatkunst, intrigerende portretseries tot documentaire formats, deze openbare galerij biedt ruimte aan verschillende stijlen van moderne kunst, evenals spannende evenementen het hele jaar door.

The Gallery kan ook exclusief worden gehuurd voor privé-evenementen, of u nu een groots privé-diner, een merklancering, een spannende Q&A of een feestelijke borrel plant.

Momenteel te zien

Urban Wildlife brengt een groep kunstenaars samen die in verschillende media werken om de visuele verbinding tussen dieren en het stadsleven te onderzoeken. Vaak onverwacht en soms surrealistisch, brengt elke creatieveling zijn eigen benadering en stijl naar het onderwerp – van muurschilderingen tot klassiek galeriewerk – waarbij elk werk openstaat voor de interpretatie van de kijker. We zijn er trots op dat we deze breed georiënteerde maar toegankelijke collectie kunnen presenteren om een kleurrijk, vrolijk licht te laten schijnen op de donkerste maanden van het jaar, in het hart van het Amsterdamse stadscentrum.

Tot 28 maart 2024.

Sign up for the latest ARCA Amsterdam news!

What would you like to know more about:

*Required

What's on bij ARCA

Bekijk wat er deze maand te doen is bij ARCA, waaronder ons 5e Behind the Pass evenement met David Jesus, een mid-week menu voor maar €47pp & het Gault Milau’s Dessert van 2024!