THE GALLERY

The Gallery is een unieke ruimte voor hedendaagse kunstenaars om hun werk het hele jaar door te presenteren. Van kleurrijke pop-art tot edgy straatkunst, intrigerende portretseries tot documentaire formats, deze openbare galerij biedt ruimte aan verschillende stijlen van moderne kunst, evenals spannende evenementen het hele jaar door.

The Gallery kan ook exclusief worden gehuurd voor privé-evenementen, of u nu een groots privé-diner, een merklancering, een spannende Q&A of een feestelijke borrel plant.

Momenteel te zien

Van 24 september 2021 – 31 januari 2022 neemt een gloednieuwe tentoonstelling The Gallery in art’otel amsterdam over, samengesteld en geproduceerd in samenwerking met Amsterdam Street Art. Het thema? Naar de Gallemiezen: An Amsterdam Love Story.

28 kunstenaars hebben het thema op hun eigen speciale manier geïnterpreteerd en presenteren een unieke smeltkroes van gepassioneerde rebellie, doordachte filosofieën en karaktervolle liefdesverklaringen voor de meest stoere creatieve stad ter wereld, Amsterdam. Met een line-up van grote namen, waaronder Tycho, Street Art Frankey, Bas Kosters en meer, wil je het niet missen!

The Gallery is dagelijks geopend van 11.00 – 23.00 uur en de tentoonstelling is gratis te bezoeken. @artotel @amsterdamstreetart

Sign up for the latest ARCA Amsterdam news!

What would you like to know more about:

*Required

ARCA'S 1STE KERST

Vier de feestdagen met ons mee bij ARCA. Samen maken we er een feestelijke decembermaand van met het beste eten, drinken en entertainment van de stad!